Etäkotitoimisto

Vieläkö etätyöt jatkuvat, mutta kotona oleminen kyllästyttää? Voit tulla Pesälle etäkotitoimistoon! Saat oman rauhan ja kauniin tilan vaikka kuvata videoita tai osallistua palavereihin. Joitakuita auttaa aikaan saamisessa ihan vain että “lähtee töihin” pois pyjamasta, eri ympäristöön. Pesällä on myös joogamattoja, kaiuttimet, patjoja ja mitä vielä inspiroimassa sinua välitansseihin, taukojumppaan ja venyttelyyn, jotta työpäiväsi olisi paras mahdollinen. Voit hyvin hyödyntää tätä tilaisuutta myös taiteilijaresidenssinä, saat omaa tilaa sille mikä sulle on tärkeää.

Meillä on kolme huonetta joista vuokrata. Isoon hoitohuoneeseen on helpointa järjestää seisomatyöpiste, siellä on sähköpöytäkin! Siis sähköinen hoitopöytä, mutta sillä saat säädettyä juuri sopivan korkeuden läppärillesi. Konsultaatiohuone on kaunis sohvaryhmineen ja pienessä hoitohuoneessa voit käyttää keittiön pöytää ja tuoleja. Pesällä on Wi-Fi yhteys, joka sisältyy vuokraan. 10€/ päivä tai 40€/ arkiviikko. Työskentelyaika on klo 7-18.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: pesalasnaolonkeskus(a)gmail.com

Huolehditaan yhdessä hygieniasta ja tehdään tästä turvallinen mahdollisuus kaikille. Vuokraamalla autat myös Pesää selviämään taloudellisesti epidemiasta.

Asiakkaiden vastaanottamiseen pätevät edelleen listahinnat: Tilavuokraus

#omaatilaa