Tantrinen Rakastelu

Mitä se tantrinen rakastelu oikein on?

Haluamme tarjota teille tämän hetkisen vastauksemme siitä, jota olemme itkun, naurun, huudon ja hiljaisuuden keskellä tutkineet. Se on kaikkea, ja enemmän, mitä kuvitella saattaa. Kurssi koostuu neljästä päivästä ja suhdettanne syventävistä kotona tehtävistä harjoituksista.

29.9. FYYSINEN
Käymme läpi fyysisen tason tekniikoita, jotka avaavat ja mahdollistavat yhä syvenevän ja laajenevan nautinnon kokemuksen. Aloitamme myös läsnäolon harjoittelun, joka on kaiken avain.
13.10. ENERGEETTINEN
Tutkimme sitä hienoisesti värähtelevää kuplaa kehojemme ympärillä, ja miltä niiden rakastelu voi tuntua.
27.10. VARJOINEN
Rakkaus nostaa pintaan kaiken, mikä ei ole sen kaltaista. Tutustumme hyväksynnän mullistavaan voimaan ja miten omiin pimeisiin puoliin voi rakastelun leikkikentällä tuoda valoa.
10.11. OLEMINEN
Laskeudumme kaiken kattavaan todistajuuteen ja nivomme yhteen edelliset tasot. Löydämme kenties syvemmän ja laajemman yhteyden kaksin kaikkeen ykseyteen.

Ohjaajista: Olemme kulkeneet yhdessä kolme vuotta ihmetellen elämää ja toisiamme. Saamme kiksit rehellisyydestä, hengittämisestä ja henkilökohtaisesta kasvusta.
Katri Teerilahti on Tantric Life Coach (2016) ja nauttii täysin rinnoin ihmisten yhteen tuomisesta tietoisuuden kasvattamiseksi.
Tomi Nieminen on tutkinut kehollista tietoisuutta ja sen terapeuttisia ulottuvuuksia, kehittänyt läsnäolevan kuuntelun taitoa sekä opiskellut integraali-teoriaa vuosikausia.

Kurssipäiviin ei sisälly yhdyntää ja alastomuus sekä kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia. Päivät kestävät klo 10-20 ja sisältävät ruokatauot. Kurssi järjestetään Pesällä – Läsnäolon keskuksessa Tampereella, jossa on myös keittiömahdollisuus.
Kurssin hinta on 4×129€/hlö.
Ilmoittautumiset info.somatantra@gmail.com 22.9. mennessä.