Esittelyssä: Wild Heart Transformation 2018-2019 ohjaajat

Wild Heart Transformation ohjaaja

Simo Annala

Tantrinen tieni alkoi aikanaan taolaisista energiaharjoituksista, ja jatkui siitä luontevasti Shantin luo Tammisaareen Tantric Life Coach -koulutukseen. Valmistuin TLC-koulutuksesta kesällä 2016, ja sen jälkeen olen ollut avustajana WHT- ja TLC-ryhmissä. Matkalla mukaani tarttui oppeja tantrisesta energia- ja kehotyöskentelystä, sekä tantrisen joogaopettajan pätevyys kansainvälisiltä kentiltä. Lisäksi inspiraatiota minulle on tuonut lukuisat muut menetelmät ja työpajat, tanssista TRE:hen, unohtamatta traditionaalisen tantran opintoja joogakoulu Shaktassa. Katrin kanssa olemme aiemmin järjestäneet kaksi parikurssia, ja yhdessä muiden ohjaajien kanssa tantra-iltoja ja työpajoja Turussa ja Helsingissä. Kirjoitan tantra-aiheista blogia osoitteessa Allthingstantra.com/blog
Minulle tantra tarkoittaa tällä hetkellä laajentumista, laajentumista aina koko universumin ääriin saakka, sekä samaan aikaan sukellusta syvälle, syvälle itseeni. Tantrassa minua erityisesti kiehtoo kehomme energiat ja niiden hallinta ja käyttäminen kasvun tukena. Tantran avulla voimme löytää takaisin oman ja todellisen itsemme luo. Tulla vapaammaksi ja aidommaksi, eheytyä ja oppia nauttimaan elämän virrasta.
Olen innoissani päästessäni ohjaamaan pitkäkestoista kurssia, saman ryhmän kanssa! Nähdään kurssilla!
Wild Heart Transformation ohjaaja

Katri Teerilahti

Löysin tantran hieman vahingossa kun totesin, että kasvatustiede elämäntehtävänä ei tule sydämestä, kokonaisuudesta, vain ajatuksista. Olen aina tuntenut vetoa ihmisten kanssa työskentelyyn, herättelyyn ja innostamiseen. Minulle on tärkeää tasavertaisuus ja oman voiman tukeminen, tavallaan en usko että olisi olemassa muuta opettajaa kuin jokainen itse itselleen, ja silti tai juuri siksi löydän itseni ohjaamasta muita. Olen tehnyt viisi vuotta vapaaehtoistöitä nuorten kanssa Prometheus-leirin tuki ry:ssä. Ohjasin leirejä, koulutin tiimiläisiä ja niiden kouluttajia, suunnittelin koulutussisältöjä. Nuo vuodet opettivat minut kuuntelemaan, aistimaan ryhmän tunnelmaa ja janoamaan ihmisenä kasvua. Suhtaudun elämään alati aukeavana oppimisen ja tutkimisen kenttänä, ja tämä voimistui entisestään aloittaessani oman Wild Heart Transformationin 2014. Tuntui siltä että koko elämä palveli koulutusta, ajat kurssiviikonloppujen välissä tarjosivat aina uusia harjoituksia soveltaa oppimaansa. Tantran tie on todella tarjonnut minulle keinot ja alustan toteutua kokonaisena ihmisenä, ei pelkästään järkevänä olentona. Olen antanut enemmän ohjaksia kehoni viisaudelle, sydämen spontaaniudelle ja intuitiivisuudelle Tantric Life Coachina ja TRE-opintojen myötä.
Valmistuin TLC:ksi 2016 ja ryhdyin heti hommiin. Voit katsoa lisää minusta.
Olen ohjannut tantrailtoja Tampereella siitä lähtien ja teen tantrisia hoitoja. Perustin yrityksen, Soma Tantran, vuosi sitten. Viime vuoden sain myös olla avustamassa WHT-ryhmää.

Simon kanssa olemme ohjanneet parikursseja. Täydennämme toisiamme kuin yö ja päivä, olen leikkisän vakavamielinen jokeri, ja Simo taas klassisen ymmärryksen ja tietoisen energiankäytön mestari. Lisäkuvausta ja palautteita löydät myös tantriclifecoach.fi

Olen todella innoissani tulevasta matkastamme. Palveluksessa sinulle ja kaikkeudelle.