Focus.- Expansion -tantraillat

Tätä inspiraatiota on odotettu koko kesä, onneksi se tuli juuri ennen kuin illat alkavat. 😄
Olimme kävelyllä Shantin, hänen miehensä ja koirien kanssa pitkin aakeita kukkuloita. Olimme syvällä keskustelussa miehensä kanssa kehollisesta läsnäolosta ja energioiden havaitsemisesta. Shanti puhkaisi kuplamme: “Miten läsnä olettekaan tässä kaikessa?” ja viittasi avaraan maisemaan. Tajusin, että avaruuden aistiminen on jopa jotenkin ahdistavaa, pelottavaa tai ylivoimaista. Siispä, käykäämme tutkimaan tätä.

Focus.- Expansion -tantraillat aloitetetaan meditaatiolla, joka vahvistaa läsnäoloa itsessämme, mutta myös maailmassa. Haluan näissä illoissa painottaa itseen ja omaan kokemukseen uppoutumisen lisäksi ulospäin laajenemista, oman havaintokentän laajentamista yli oman ja kahden välisen kuplan, ryhmään, ympäröivään tilaan ja maailmaan. Sen jälkeen teemme kerrasta toiseen vaihtuvia harjoituksia, jotka tukevat tätä. Kosketamme, kohtaamme ja leikimme niin kuin ennenkin hieman uudenlaisella fokuksella.
Olet tervetullut mukaan, olit sitten ensikertalainen tai kokenut tantrika, illoilla on varmasti annettavaa jokaiselle. Mukaan voi tulla riippumatta parisuhteesta tai -suhteettomuudesta, iästä, koosta, seksuaaliorientaatiosta, sukupuolesta tai -puolettomuudesta.
Pukeudu mukavasti liikkumiseen sopiviin vaatteisiin ja ota vesipullo mukaan. Otathan muut huomioon tulemalla paikalle raikkaana mutta hajusteettomana.
Illan hinta on 20/15€ omasta tilanteesta riippuen.
Tiistaina 2.10. klo 18-20.45 ja siitä kahden viikon välein eteenpäin joulukuuhun asti. Pesällä
Ilmoittautumiset slotti.fi
Nähdään Pesällä!
♥ : Katri Teerilahti