HUG 2019 Elämän virran äärellä – tantrisia kohtaamisia

Soma Tantra tarjoaa HUG 2019 -tapahtumassa puhuttelevan, koskettavan ja yhteyteen kutsuvan työpajan. Työpaja tulee olemaan rohkea ja intiimi silmiin katsomisen ja syvän kohtaamisen kautta. Oletko saanut kokea sellaista kosketusta, joka herättää kaiken eloon lempeydellä ja hitaudella? Tantrassa on paljon kysymys polariteeteista, ja niillä tässäkin työpajassa leikitään. Rohkea ja lempeä, elävöittävä ja hidas, aktiivinen ja rentoutuva, kaukana ja lähellä, aina yhteydessä.

HUG 2019 on meidän kaikkien yhdessä toteuttama iso halaus. Urbaanille saarelle, vanhaan tehdasmiljööseen luonnon keskelle (!), toteutettu elon juhla rikkoo rajoja ja menee tunteisiin. Suvaitsevan atmösfäärin ja aidon tarjonnan äärellä on helppo nauttia ja hymyillä.
HUG 2019 on alku yhteydelle ja oodi yhteisölle.
Alku kesälle ja kokeiluille.
Mitä kaikkea me voimmekaan olla yhdessä?

HUG @ Tehdas 108, Tehdassaari, Nokia

hug108.fi

FB events page

MITÄ HUG TARJOAA JA KENELLE?

HUG tarjoaa alustan uudelle maailmalle, maailmalle jonka me luomme Tehdas 108:n tiloihin yhden päivän ajaksi. Kukaan ei tiedä, mitä se todellisuudessa tulee olemaan. Rohkeasti, jännittyneen innostunein mielin etsimme yhteistä, uutta olomuotoamme.

HUGissa yhdistyvät taide, hyvinvointi, ruoka, design, musiikki ja teatteri, eli kaikki TEHDAS 108 – Luovan Keskuksen toiminnan osa-alueet. Workshoppeja, joogaa, luentoja, tanssia, hoitoja, esittävää taidetta, rentoutuksia, taidenäyttelyitä, brunssi, live-musiikkia, luontoretkiä, sauna…

Kaikkea, mitä me haluamme yhdessä luoda uuteen kesäiseen maailmaamme! Tule osaksi isoa halausta ja tuo oma itsesi ylpeänä esille ♥
HUG 2019 kannustaa vapaaseen itseilmaisuun ja rohkeaan ulosantiin, toit sen paikalle missä muodossa tahansa.
Nyt on aika luoda vahva, peloista vapaa YHTEYS ITSEEN JA MUIHIN!

Ohjaajasta:

Soma Tantran ja Pesä – Läsnäolon keskuksen puuhanainen Katri Teerilahti on erään ihailijan mukaan tantran ruumiillistuma – antautuva, elämän virtaan heittäytyvä, voimakas ja läsnäoloon pysähtyvä olento, joka kutsuu sinut mukaan elämän leikkiin omalla olemuksellaan. Katri tarjoaa turvallisen tilan, jossa saat tutkia itseäsi ja yhteyttä kaikkiin. Lisää ohjaajasta löydät täältä.

Katri on luotsannut tämän vuoden Wild Heart Transformation -kasvuryhmää ja ohjannut tantrailtoja Tampereella vuodesta 2016.