WHT – Wild Heart Transformation 2020 Etelä-Suomi

WHT -vuosi kuljettaa sut tantran lempeän värikkäälle polulle. Sillä ei ole päämäärää, vaan se on elämän mittainen matka itseesi, toiseen ja kaikkeuteen. Se herättää eloon kehosi viisauden ja sydämesi villin voiman. Oletko valmis astumaan mukaan?
WHT on maanläheinen ja käytännöllinen tapa tutustua tantraan pintaa syvemmältä. Opiskelu painottuu käytännön harjoituksiin, ja iso osa harjoituksista on kehollisia. Harjoituksia tehdään yksin ja yhdessä.
Kurssi on monelle osallistujalle ollut täynnä muutoksia ja kasvua, kohti henkilökohtaista hyvinvointia ja oman itsen ja muiden kokonaisvaltaisempaa hyväksyntää.
– – – – – – –
“Olen saanut täältä paitsi upeita, hankalia, avaavia kokemuksia, myös työkaluja olla läsnä itselleni ja tehdä tilaa kaikenlaisille tunteille. Minun on helpompi olla itseni kanssa ja se on jo itsessään suuri lahja.”
“Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.” -Kalle
– – – – – – –
Kurssin sisältö
Kurssin sisältö ei ole “kiveen hakattu”, mutta monille parasta antia ovat olleet seuraaviin teemoihin liittyvät harjoitukset:
– Kehotietoisuus, aistien herätteleminen
– Oman seksuaalisuuden hyväksyminen
– Omien ja toisten rajojen tunteminen
– Läsnäolo ja intiimiys
– Kosketuksen eri tavat ja merkitykset sekä tantrinen hieronta
– Seksuaalienergian tutkiminen
– Jakaminen turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä
Näiden lisäksi monille on syntynyt syviä ja antoisia ystävyys- ja yhteistyösuhteita – ja jokunen parisuhdekin on saanut alkunsa kursseilla. Kurssi sopii myös pariskunnille.
– – – – – – –
“Olen saanut elämään rakkaita ihmisiä, joiden kanssa voin jakaa asioita, joista en kovinkaan monen ihmisen kanssa puhu.”
“Olen oppinut kunnioittamaan itseäni syvemmin, kunnioittamaan rajojani ja tarpeitani ja löytänyt rohkeutta olla itselleni rehellinen siitä mitä olen ja tunnen. Eri harjoitusten avulla olen saanut kokemuksen siitä, että on turvallista olla puhtaasti sitä mitä sillä hetkellä on ja antaa sen näkyä.” -Miia
– – – – – – –
Perinne
Shanti Limnell on järjestänyt Wild Heart Transformation -kursseja vuodesta 2012, ja osallistujia on ollut yhteensä jo yli 240 eri puolilla Suomea. Shantin muutettua Portugaliin Etelä-Suomen kurssia ohjaavat nyt kolmatta vuotta hänen kouluttamansa Tantric Life Coachit, Ananda Kali ja Simo Annala.
WHT-vuoden jälkeen voi jatkaa Shantin ohjaamalle Tantric Life Coach -kurssille. Se antaa valmiudet työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa, tantrisia periaatteita ja työkaluja käyttäen. Osa koulutuksen käyneistä järjestää tantrailtoja ja -tapahtumia omilla paikkakunnillaan, ja Tantric Life Coach -tiimi järjestää säännöllisesti tantrailtoja joogakoulu Shantin tiloissa Helsingissä.
Missä, milloin ja mitä maksaa?
Kurssi koostuu kuudesta moduulista, joista viisi on viikonlopputapaamisia perjantaista sunnuntaihin ja yksi kuuden päivän jakso kesäkuussa 2021. Lisäksi moduulien välillä pidetään pienempiä välitapaamisia, joissa voit harjoitella ja jakaa kurssikavereidesi kanssa. Kurssin tarkemmat päivämäärät ovat seuraavat:
Intropäivä Pesällä Tampereella 10.10. 6.-8.11.2020
4.-6.12.2020
8.-10.1.2021
12.-14.3.2021
14.-16.5.2021
15.-20.6.2021 (Kesäkurssin aika ja paikka vahvistetaan myöhemmin)
Kurssipaikkana on upea ja tunnelmallinen Villa Christine kurssikeskus Tenholassa, lähellä Tammisaarta. Koko kurssin hinta on 1450 € ja lisäksi majoitus- ja ruokamaksu Villa Christineen 74 € per vuorokausi. Kurssin voi maksaa erissä. Mukaan mahtuu 24 osallistujaa.
Klikkaa tästä hakulomakkeelle: https://bit.ly/wht-20
– – – – – – –
“WHT-vuosi on auttanut minua pääsemään paremmin kartalle omista rajoistani. Sen myötä on myös oma ”ei” tullut tutummaksi ja ei:n sanominen ääneen on helpottunut ainakin vähän, kun sitä voinut harjoitella rauhassa. Minulle on ollut myös tärkeää se, että Kali ja Simo ovat vetäjinä inhimillisiä ja avoimesti keskeneräisiä omissa prosesseissaan. Silti he ovat samaan aikaan vastuullisia ja ammattimaisia ohjaajia. ”
– – – – – – –
Ohjaajat
Kurssin ohjaavat Tantric Life Coach -kurssilta 2016 valmistuneet Ananda Kali ja Simo Annala. Kali toi tantran Tampereelle heti valmistuttuaan, jonne hän perusti Läsnäolon keskus Pesän. Simo on tutkinut tantraa eri näkökulmista, ja kirjoittaa tantra-blogia Allthingstantra.com . Simon ja Kalin lisäksi kurssilla on TLC-koulutuksen käyneitä avustajia.
Hae kurssille nyt: https://bit.ly/wht-20
Jos sinulla on kysyttävää kurssista, ota rohkeasti yhteyttä!
Lämpimin terveisin,
Kali & Simo
– – – – – – –
“Tuntuu, että olen puhjennut kukkaan.”
“Tämä on kurssi, jonka pitäisi kuulu jokaisen ihmisen peruskoulutukseen!”
– – – – – – –
Keski-Suomen kurssi toteutuu tänä vuonna urbaanina versiona Tampereella.
Jos tuntuu siltä, että haluat ennemmin vain kastaa varpaitasi tähän virtaan, tule tutustumaan tantraan Kalin ohjaamissa illoissa Pesällä Tampereella tai TLC-tiimin ohjaamiin iltoihin Helsingissä Shantissa
Voit lukea enemmän palautteita WHT-18 ja WHT-19 ryhmäläisiltä
Rakkautta!