WHT II – Rewilded

WHT II on täällä villimpänä ja vapaampana! Se on oivallinen tapa jatkaa yhdessä tantran polulla, vaikka et välttämättä haluaisikaan ryhtyä ohjaajaksi tai hoitajaksi.
 
Rewilded vie harjoituksia syvemmälle, ja teemme kaikkia niitä kivoja juttuja, joita emme ehtineet tehdä ensimmäisen WHT-vuoden aikana – ja paljon muuta ja uutta.
Ohjelmaan kuuluu harjoituksia, joita ei ole ehditty tehdä TLC-vuodenkaan aikana, eli voit osallistua WHT II:een hyvin TLC-vuoden jälkeen. Tietenkin voit jatkaa TLC-vuodelle Rewildedin jälkeen jos se tuntuu ajankohtaiselta.
 
Olemme suunnitelleet lähitapaamisiin myös vierailevia ohjaajia, joten harjoitukset ovat entistä monipuolisempia.
 
Voit hakea WHT II -kurssille, vaikka et olisikaan käynyt WHT:tä tai TLC:tä. Pyydämme hakemuksessa hyviä perusteluja ja tarkempia tietoja aiemmasta kokemuksesta tällaisen työskentelyn parissa.
Kurssi koostuu kolmesta viikonlopputapaamisesta torstai-illasta sunnuntaihin, sekä kesäjaksosta. Viikonlopputapaamiset pidetään tuttuun tapaan Villa Christinessä. Kesäjakson paikka on vielä toistaiseksi avoinna. Kurssiin kuuluu 15 lähitapaamispäivää ja mahdolliset pienryhmätapaamiset viikonloppujen välillä paikkakunnittain. Kurssin hinta on 1450 e + majoitusmaksu 74 e per vuorokausi.
 
Kurssin päivämäärät ovat:
17.-20.12.2020
4.-7.2.2021
15.-18.4.2021
1.-6.6.2021
 
Hae mukaan tästä: http://bit.ly/wht-ii
Innolla odotamme että pääsemme aloittamaan tämän uuden kurssin!
Simo & Kali
 

“Rewilding is about letting nature take care of itself.”

 
Jos Rewilding ei ole sinua varten vielä tänä vuonna, voit katsoa miltä tuntuisi WHT tai WHT Ensiaskeleet.