Soma-hieronta ja -valmennus

Soma-hieronta on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja itsestäsi oppimiseen tähtäävä hoito. Juttelemme ennen ja jälkeen 90 min hieronnan, jonka aikana käyn läpi koko kehosi erilaisin tekniikoin. Soma-hieronnassa on tantrinen lähestymistapa – aloitan hieronnan sinun kehoasi kuunnellen ja olen läsnä sinulle, pidän tilaa sille mitä sinussa herää. Hoidolla ei ole päämäärää, kuten parantuminen, orgasmi tai valaistuminen, vaan mahdollistan sinulle uteliaan tutkimusmatkan itseesi. Tulet tietoisemmaksi kehostasi, reaktioistasi ja tunteistasi. Saat rentoutua ja kokea kosketusta joka ei odota sinulta mitään. Se voi itsessään olla eheyttävää.

Soma-hieronta on kudelma kaikkia osaamiani tekniikoita de-armouringista kehon pisteisiin ja taitoani virittyä taajuudellesi. Kosketukseni on voimakkuudeltaan ja rytmiltään vaihtelevaa. Saatan pysähtyä paikoilleen, käyttää kyynärpäitä tai irroittaa otteen kokonaan. Kosketus on yksisuuntaista, eli vain minä kosketan, niin saat rentoutua itseesi täysin. Hoidossa mahdollisesti heräävää nautintoa tai syntyvää latausta pyrin levittämään koko kehoosi, niin että se ravitsee koko elinvoimaasi ja hyvinvointiasi pitkään hoidon jälkeenkin.

Hoito on myös hyvä tilaisuus antaa itsellesi lempeä, turvallinen ympäristö, jossa pääset kohtaamaan mahdollisia seksuaalisuuteen liittyviä traumoja tai haasteita. Voit esimerkiksi harjoitella rajojesi ilmaisua.

Somaattisuudella viittaan ajatusmaailmaan, jonka mukaan kehomme varastoi tunteita, joita emme ole sallineet itsemme kokea. Ne jäävät jumeiksi ja kipukohdiksi. Niitä hieromalla ja avaamalla voimme vaikuttaa myös sosioemotionaaliseen elämänpiiriimme, käyttäytymismalleihimme ja kehoa laajempiin ongelmiin. Saatan ehdottaa joitain harjoituksia ja pyrin kysymyksin avaamaan tilannettasi sinulle itsellesi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä koko nimelläsi sähköpostitse: info.somatantra@gmail.com . Kerro itsestäsi, tilanteestasi ja siitä mitä etsit mahdollisimman avoimesti, niin pystyn olemaan parhaiten avuksi. Tietosi ovat minulle ehdottoman luottamuksellisia.
On hyvä olla avoin mahdolliselle muutokselle, joka tulee elämään kun saavut tantran pariin.

Voit käydä lukemassa hoidostani kirjoitettuja blogeja. Niissä kiteytyy hyvin hierontakokemus, tantran luonne, laatu ja mahdollisuudet sekä siihen liittyvät käsitykset.

Hoidoista kirjoitettua: Blogit

Tantra on mun tie, osa 2 – tantrahieronnassa by Läheiseksi

Naiseuden voima

Soma-hieronta eheyttää sisäistä naistasi

by Heidi Harju, Naiseuden voima

Nainen tantrisessa hieronnassa

Nainen tantrisessa hieronnassa by Soma Tantra

Hoidoista sanottua

1. Hieronta

Olen käynyt paljon fysioterapiassa ja urheiluhierojilla yms mutten ollut koskaan ennen käynyt tantrahieronnassa, enkä oikein tiennyt mitä odottaa: tuntuisiko eroottiselta tai seksuaaliselta antaa hoitajan käsitellä lopuksi myös intiimialueitani?

Päällimmäisin tunne oli hoidon jälkeen hämmennys, sillä Kalin kosketuksen laatu oli erityislaatuinen. En ollut koskaan ennen kokenut mitään sellaista. Vaikka Kali hoiti myös vulvani, hieronta ei tuntunut millään tavalla seksuaaliselta tai edes eroottiselta. Aistillinen olisi ehkä lähin sana kuvaamaan kokemusta kirjaimellisesti.

Silti minulle kaikkein antoisinta oli, miten vapauttavalta hoito tuntui. Kukaan ei siinä hetkessä odottanut minulta mitään, ei ollut mitään ääneen sanoittamattomia vaatimuksia siitä, mitä minun pitäisi seuraavaksi tehdä. Sain vain olla ilman velvollisuuksia. Kalin kosketus oli niin pyyteetöntä, että sen kokeminen sai minut lopulta liikuttumaan. Hoidon jälkeen tiedostin vulvani olemassaolon ilman kovuutta tai vaativuutta. Kokemus oli poikkeuksellinen, yksinkertaisesti hyvää tekevä ja parantava.

soma-hieronta
 

2. Hieronta

Tulin Kalin tantrahierontaan toista kertaa. Osasin jo odottaa, että hoito tekisi ihmeitä mutten olisi koskaan uskonut, mitä tulee tapahtumaan. Tuttuun tapaan vartaloni rentoutui paljon syvemmin kuin missään perinteisemmässä hieronnassa. Selälleni kääntyessä vitsailin, että on viittä vaille, ettei kuola valu suupielestäni! Tällä kertaa vulvan hieronta sai minut kokemaan itseni lähes pyhitetyksi ja kaiken kruunasi hiljaisesta TRE-tärinästä liikkeelle lähtenyt orgastinen ”räjähdys”, jota jotkut kutsuvat energiaorgasmiksi. Olo oli hoidon jälkeen hämmentynyt ja kiitollinen. Kalin kyvyssä tehdä hoitoja on jotain lähes taianomaista.

-naisasiakas

“Kali on kyennyt luomaan poikkeuksellisen luottamuksellisen ilmapiirin, missä on helppo ja luonnollinen olo sekä keskustelun että kosketuksen kautta tutustua itseensä ja tuntemuksiinsa. Se taas on tuonut positiivisella tavalla uudenlaista suhtautumista omiin toimintatapoihin ja elämään yleensäkin.”

-miesasiakas