Soma-hieronta ja -valmennus

Soma-hieronta on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja itsestäsi oppimiseen tähtäävä hoito. Juttelemme ennen ja jälkeen 90 min hieronnan, jonka aikana käyn läpi koko kehosi erilaisin tekniikoin. Soma-hieronnassa on tantrinen lähestymistapa – aloitan hieronnan sinun kehoasi kuunnellen ja olen läsnä sinulle, pidän tilaa sille mitä sinussa herää. Hoidolla ei ole päämäärää, kuten parantuminen, orgasmi tai valaistuminen, vaan mahdollistan sinulle uteliaan tutkimusmatkan itseesi. Tulet tietoisemmaksi kehostasi, reaktioistasi ja tunteistasi. Saat rentoutua ja kokea kosketusta joka ei odota sinulta mitään. Se voi itsessään olla eheyttävää.

Soma-hieronta on kudelma kaikkia osaamiani tekniikoita de-armouringista kehon pisteisiin ja taitoani virittyä taajuudellesi. Kosketukseni on voimakkuudeltaan ja rytmiltään vaihtelevaa. Saatan pysähtyä paikoilleen, käyttää kyynärpäitä tai irroittaa otteen kokonaan. Kosketus on yksisuuntaista, eli vain minä kosketan, niin saat rentoutua itseesi täysin. Hoidossa mahdollisesti heräävää nautintoa tai syntyvää latausta pyrin levittämään koko kehoosi, niin että se ravitsee koko elinvoimaasi ja hyvinvointiasi pitkään hoidon jälkeenkin.

Hoito on myös hyvä tilaisuus antaa itsellesi lempeä, turvallinen ympäristö, jossa pääset kohtaamaan mahdollisia seksuaalisuuteen liittyviä traumoja tai haasteita. Voit esimerkiksi harjoitella rajojesi ilmaisua.

Somaattisuudella viittaan ajatusmaailmaan, jonka mukaan kehomme varastoi tunteita, joita emme ole sallineet itsemme kokea. Ne jäävät jumeiksi ja kipukohdiksi. Niitä hieromalla ja avaamalla voimme vaikuttaa myös sosioemotionaaliseen elämänpiiriimme, käyttäytymismalleihimme ja kehoa laajempiin ongelmiin. Saatan ehdottaa joitain harjoituksia ja pyrin kysymyksin avaamaan tilannettasi sinulle itsellesi.

Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info.somatantra@gmail.com . Kerro itsestäsi, tilanteestasi ja siitä mitä etsit mahdollisimman avoimesti, niin pystyn olemaan parhaiten avuksi. Tietosi ovat minulle ehdottoman luottamuksellisia.
On hyvä olla avoin mahdolliselle muutokselle, joka tulee elämään kun saavut tantran pariin.

Voit käydä lukemassa erään asiakkaani kirjoittaman blogitekstin, hän kiteyttää hierontakokemusta mielestäni hyvin ja muutenkin pohtii tantran luonnetta ja mahdollisuuksia sekä siihen liittyviä käsityksiä: Läheiseksi

Voit myös lukea naisten päiväksi kirjoittamani jutun: Nainen tantrisessa hieronnassa

 

 

"Katri on kyennyt luomaan poikkeuksellisen luottamuksellisen ilmapiirin, missä on helppo ja luonnollinen olo sekä keskustelun että kosketuksen kautta tutustua itseensä ja tuntemuksiinsa. Se taas on tuonut positiivisella tavalla uudenlaista suhtautumista omiin toimintatapoihin ja elämään yleensäkin."

soma-hieronta