Tantraillat

 

 

“Oon tuntenut oloni turvalliseksi ryhmässä, sun ohjaus on lempeätä ja sallivaa, haastavuuteen rohkaisevaa. On suorastaan ihanaa opetella ja kokea tunteita eikä vain puhua niistä, miltä ne tuntuisivat. Se on ollut mulle ehkä yksi isoimpia asioita tantrassa, tulla näkyväksi kaikkineen.”

Paras tapa oppia tantraa on tulla kokemaan se itse!

Järjestän Tampereella säännöllisesti tantrailtoja, joihin voivat tulla kaikki aikuiset kokemuksesta, kehon muodosta, ihmissuhteellisuudesta tai -suhteettomuudesta tai mieltymyksistä riippumatta. Niissä fokus on yksilön kasvussa ja omassa prosessissa. Muut ihmiset ovat meille peilejä, jotka heijastavat itseämme meille. Utelias asenne on eduksesi. Kannustan omien rajojesi kuuntelemiseen ja ilmaisemiseen.
Puhun silloin tällöin feminiini- ja maskuliinienergioista tai -arkkityypeistä. Ajattelen, että meissä kaikissa on molempia sekä paljon muuta ja uskon, että niiden tasapaino luo hyvinvointia. Toivon, että voin palvella kaikenlaisia sukupuolisuuksia ja -suuntauksia.

Kevään 2019 ohjelmassa on viisi voimakasta perjantai-iltaa tantrisin harjoituksin.
25.1. Tunneilmaisu: Annatko tunteidesi tulla ja olla sellaisina kuin ne ovat?
22.2. Seksuaalisuus: Seksuaalisuuteen liittyvät ohjelmoinnit ja se mihin meidät on kasvatettu usein rajoittavat kokonaista virtaavaa olemustamme.
15.3. Itserakkaus ja -luottamus: Tärkeimmän ihmissuhteemme peruspilarit. Miten uskallan antaa valoni loistaa pidättelemättä kulttuurissa jossa kuuluu puhua vähätellen?
26.4. Uskomukset: Minäkuvamme on vain kuva, ja se voi olla rajoittava. Miten luopua uskomuksista ja elää todellisuudessa jonka luonne on alati muuttuva? Mitä tarvitset vapauttaaksesi täyden potentiaalisi?
24.5. Moksha: Vapautuminen tietämättömyydestä, kärsimyksestä, halusta ja elämän kiertokulusta. Itsen toteutuminen.

Olet tervetullut mukaan, olit sitten ensikertalainen tai kokenut tantrika, illoilla on varmasti annettavaa jokaiselle.
Pukeudu mukavasti liikkumiseen sopiviin vaatteisiin ja ota vesipullo mukaan. Otathan muut huomioon tulemalla paikalle raikkaana mutta hajusteettomana.
Illan hinta on 20/15€ omasta tilanteesta riippuen. Illat ovat Pesällä klo 17.30-20.30.
Ajankohtaista lisätietoa löydät tapahtuman facebook-sivuilta: Tantraillat