“Oon tuntenut oloni turvalliseksi ryhmässä, sun ohjaus on lempeätä ja sallivaa, haastavuuteen rohkaisevaa. On suorastaan ihanaa opetella ja kokea tunteita eikä vain puhua niistä, miltä ne tuntuisivat. Se on ollut mulle ehkä yksi isoimpia asioita tantrassa, tulla näkyväksi kaikkineen.”

Paras tapa oppia tantraa on tulla kokemaan se itse!

Järjestän Tampereella säännöllisesti tantrailtoja, joihin voivat tulla kaikki aikuiset kokemuksesta, kehon muodosta, ihmissuhteellisuudesta tai -suhteettomuudesta tai mieltymyksistä riippumatta. Niissä fokus on yksilön kasvussa ja omassa prosessissa. Muut ihmiset ovat meille peilejä, jotka heijastavat itseämme meille. Utelias asenne on eduksesi. Kannustan omien rajojesi kuuntelemiseen ja ilmaisemiseen.
Puhun silloin tällöin feminiini- ja maskuliinienergioista tai -arkkityypeistä. Ajattelen, että meissä kaikissa on molempia sekä paljon muuta ja uskon, että niiden tasapaino luo hyvinvointia. Toivon, että voin palvella kaikenlaisia sukupuolisuuksia ja -suuntauksia.

Tantraillat

Olemassa olevan mysteeri on kiehtova, pysähdytään hetkeen tarkastelemaan sitä. Kevään tantraillat saavat muodostua hetkessä, kummuten ryhmästä, elämästä ja olemisesta.  Kohdataan toisemme aitoina ja mielistelemättä tantristen harjoitusten parissa, kosketuksen, liikkeen ja katsomisen kautta. Laatu on aistiva ja meditatiivinen kaikissa tunnetiloissa. Sopii kenelle vain.
Tervetuloa mukaan, olit sitten ensikertalainen tai kokenut tantrika. Mukaan voi tulla riippumatta parisuhteesta tai -suhteettomuudesta, iästä, koosta, seksuaaliorientaatiosta, sukupuolesta tai -puolettomuudesta riippumatta.
Pukeudu mukavasti liikkumiseen sopiviin vaatteisiin ja ota vesipullo mukaan.
Otathan muut huomioon tulemalla paikalle raikkaana mutta hajusteettomana.
Illan hinta on 20/15€ omasta tilanteestasi riippuen.

Päivämäärät syksy 2020:

Ovat vielä auki! Liity uutiskirjeeseen niin saat tietää ensimmäisenä!

@ Pesä – Läsnäolon keskus

Jos olet kiinostunut saamaan ajantasaista tietoa kaikesta toiminnastani, voit tilata uutiskirjeen! Lisääthän meidät vielä yhteystietoihisi, niin viestit eivät huku roskikseen.

Haluan uutiskirjeen!

>