TRE Intro

TRE

TRE Intro on 3h perusteet TRE:n harjoittamiseen

Työpajassa käymme läpi teoriaa ja teemme TRE®-harjoituksen kahteen kertaan. Ryhmä on pieni, jotta saat henkilökohtaista ohjausta. TRE Intro valmistaa sinut osallistumaan Drop-In viikkotunneille ja saat itsellesi kotiharjoitusoppaan.

TRE Introsta saat itsellesi harjoituksen, joka palauttaa sun kehon rentouden ja elinvoiman.

TRE eli Tension and Trauma Release Exercises® on sarja lihasliikkeitä ja venytyksiä, jotka aktivoivat kehon oman palautumismekanismin. Se puhuttelee suoraan sun kehoa ja antaa tilaa sen viisaudelle ja luontaiselle itsensä korjaamiselle fyysisen tai psyykkisen stressin ja trauman alta. TRE yleensä auttaa nukahtamisvaikeuksiin, kroonisiin selkäkipuihin ja kaikkiin muihin stressiperäisiin vaivoihin, sillä se rauhoittaa ja vahvistaa hermostoa tehokkaasti.

TRE Intro-kurssilla opit lämmittelyliikkeet ja olennaisen teorian harjoituksen taustalla. Opit myös miten tehdä TREtä turvallisesti ja lempeästi sekä kehon että psyyken kannalta. Teemme TREtä Introssa kahteen kertaan. Saat myös kotiharjoitusoppaan, ja sen jälkeen voit osallistua viikoittaisille Drop-In tunneille.

Seuraavat Introt ovat lauantaisin 29.2. klo 15.30-18.30. ja 9.5. klo 12-15.

​Intron hinta on 35€. TRE toimii hellästi ja tehokkaasi useimmille ihmisille. Jos sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia, niin kerrothan niistä ensin avoimesti minulle, jotta osaan sanoa, olenko sopiva TRE-ohjaaja sinulle. info.somatantra@gmail.com

Tule löytämään kehosi.