TRE

TRE - Tension and Trauma Releasing Exercises®

TRE® on mainio kehon jännitystilojen ja stressinpurkumenetelmä, joka vahvistaa hermostoa ja auttaa sinua käsittelemään arjen paineita paremmin. Sen avulla voit oppia rentoutumaan syvemmin. Se on sarja lihasliikkeitä ja venytyksiä, jotka aktivoivat kehon oman paranemismekanismin. Näin kehostasi vapautuu juuri se, mistä olet valmis päästämään irti. TRE® kasvattaa kehotietoisuuttasi, mikä tukee myös tantrista elämän asennetta. Muutaman käynti kerran jälkeen opit liikkeet niin, että voit tehdä sitä itse kotona. Voit valita haluatko oppia harjoituksen kahden kesken henkilökohtaisella opastuksella vai ryhmässä.

TRE:n avulla

  • Nukut paremmin
  • Stressi vähenee
  • Kivut helpottuvat
  • Hermoston ylivirittyneisyys helpottaa
  • Ihmissuhteet paranevat
  • Huoli ja hermostuneisuus vähenevät
  • Kehon liikkuvuus paranee
TRE

Lisäinfoa TRE® international: traumaprevention.com
TRE® on Dr. David Bercelin kehittämä tehokas ja yksinkertainen menetelmä
Ananda Kali on opiskellut Ruotsissa Deva Laya Gulengin johdolla ja harjoittanut itse TREtä säännöllisesti vuodesta 2014.

TRE Intro on 3h perusteet TRE:n harjoittamiseen

Työpajassa käymme läpi teoriaa ja käytäntöä TRE®-harjoituksen pohjalla. Se valmistaa sinut osallistumaan viikkotunneille ja saat itsellesi kotiharjoitusoppaan.

2019: La 2.11. ja 7.12 klo 12-15  ja ti 19.11. klo 16.30-19.30

Intron hinta on 35€. TRE toimii hellästi ja tehokkaasi useimmille ihmisille. Jos sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia, niin kerrothan niistä ensin avoimesti minulle, jotta osaan sanoa, olenko sopiva TRE-ohjaaja sinulle. info.somatantra@gmail.com

Tule löytämään kehosi.

TRE 1:1 Henkilökohtainen ohjaus

Henkilökohtaisessa ohjauksessa saat täyden oman rauhan perehtyä menetelmään sekä opastusta juuri sinun prosesiisi. Erityisesti jos tiedät, että sinulla on traumataustaa tai ryhmäajankohdat eivät sovi sinulle, TRE 1:1 on sinua varten. Ensimmäinen kerta on pidempi, 1,5h, kun käymme läpi teorian harjoituksen pohjalla ja jatkokerrat kestävät tunnin, joille voit tulla myös Intron jälkeen saamaan vinkkiä etenemisessä. Hinnasto.

TRE