hot patatoes

Toivon Deittileikit 15 December at 19:00–21:00

10404885_911389738888300_8070094550801413812_n

Tervetuloa ainutlaatuiseen kokemukseen: Toivon suositut Teatterileikit muuttuvat nyt Deittileikeiksi, jossa uusiin ihmisiin tutustutaan kontakti-improvisaation, liikeharjoitteiden ja ryhmäleikkien avulla. Luvassa on rentoa yhdessäoloa avarakatseisten, persoonallisten ja kokeilunhaluisten ihmisten seurassa. Deittileikeissä emme ota itseämme liian vakavasti vaan leikimme pilkkeitä silmäkulmissa vaalien.

Kiinnostuitko, mutta osallistuminen jännittää? Älä huoli, esiintymistaitoja ei tarvita. Deittileikeissä tärkeintä on rentous ja omaehtoisuus: saat tutustua tai olla tutustumatta toisiin juuri niin kuin itse haluat. Pari tuntia kestävien leikkien jälkeen voit halutessasi jäädä juttelemaan sinua kiinnostavien uusien ihmisten kanssa. Vetäjänä toimii teatteriohjaaja Sara Salmenmäki.

“Tutustu itseesi – voit löytää ystävän.”
- Jukka Itkonen

DEITTILEIKIT TI 15.12. KLO 19

Perusliput alk. 15 €, alennusliput alk. 10 €
Ikäraja: 18 vuotta
Kesto: n. 2h

Teatteri Toivo:
Telakkakatu 6, Helsinki
Lisätietoja:
Eero Tiainen
+358 407011457

 

Luo toivoa taiteelle - tuo taidetta Toivolle!

Suomalainen kulttuurityö on vaikeuksissa. Se tiedetään, että kulttuurilla vain harvat elävät, mutta nyt jopa isoimpien tekijöiden apurahat ovat niin tiukalla, että kulttuurin tekeminen on hankaloitunut entisestään. Tässä tilanteessa tuntuu pieneltä ihmeeltä se, että Teatteri Toivo on onnistunut hankkimaan oman teatteritilansa Helsingin Telakkarannasta ja ylläpitämään sitä jo parin vuoden ajan. Omarahoitteisen kulttuuritilan ylläpito ei ole ollut helppoa, mutta kovalla uurastuksella ja talkoohengellä tämäkin on ollut mahdollista. Kunhan Toivoa riittää.

 

Suurimmalle osalle toimijoista oma tila on toteutumaton haave. Me saamme tasaisin väliajoin tiedusteluja eri taiteenlajien edustajilta, jotka pyytävät tilaamme vuokralle tai lainaan. Yhtenä Toivon kantavista ajatuksista on taiteenrajojen yli ulottuva yhteistyö ja tarjoamme mielellämme tilaamme erilaisten tekijöiden käyttöön ja pyrimme antamaan taiteen toimijoille aina ne hurjimmat alennukset tilamme käytöstä. Haluamme kantaa kortemme kekoon, jotta esittävä taide olisi Helsingissä mahdollisimman monen tekijän ja kokijan ulottuvilla. Teatteri Toivo on kuitenkin kaikkea muuta kuin talouden realiteettien yläpuolella ja tarjoamistamme hurjista alennuksista huolimatta kulttuuriväki joutuu usein hakeutumaan toisaalle.

 

 

Nyt olemme päätyneet siihen, että asialle on tehtävä jotain. Tammikuussa elämme Toivolla yleensä taukoaikaa, joten omien produktioidemme osalta tilamme on normaalia hiljaisempi.

Siksipä päätimme tarjota tilaamme kulttuurikäyttöön aivan ilmaiseksi aikavälillä 11.1.–20.1.2016!

 

Teatteri Toivo tarjoaa käyttäjille tilansa, äänentoistojärjestelmänsä sekä valotekniikkaansa ilman kustannuksia. Tiloja saa käyttää kaikenlaiseen kulttuuritoimintaan, kunhan tilalle tai kalustolle ei koidu vahinkoa ja lopulliset esitykset pidetään Toivolla.

 

Tilamme käyttämisen pelisäännöt menevät näin:

 

  • Tilan käyttö joka päivä jaetaan kahteen vuoroon: klo 08-15 ja 16-23
  • Tilan saa käyttöönsä ilmoittautumalla osoitteeseen:juuso@teatteritoivo.net
  • Kukin yksittäinen taho voi saada tilan käyttöönsä korkeintaan kolmeksi vuoroksi.
  • Tilan käyttäjät sitoutuvat Teatteri Toivon järjestyssääntöihin ja siihen, että tila jää siistiksi myös seuraavalle tulijalle.
  • Vuorot menevät rehdisti heille, jotka ne ensimmäisenä varaavat.
  • Käyttäjät huolehtivat itse kaikesta muusta produktioissaan kuten aikatauluista, henkilöstöstä, markkinoinnista, lipunmyynnistä ja vakuutuksista. 

    Haluamme eleellämme nostattaa todellista talkoohenkeä kautta kulttuurikentän ja haastaa toisiakin tilanhaltijoita avaamaan ovensa. Tervetuloa siis luomaan taidetta Toivolle ja toivoa taiteelle!

 

Teatterileikit

Mikä saa ihmisen rakastumaan teatteriin? Miksi tuhannet ja taas tuhannet ihmiset omistavat aikansa esittävälle taiteelle vuosi toisensa jälkeen niin lavalla kuin katsomossakin? Vastauksen saat Teatteri Toivon teatterileikeistä.

Teatteri Toivo tarjoaa pilkahduksen autenttisesta teatterikokemuksesta niin utelijaille ensikertalaisille, elämäntapaseikkailijoille kuin paatuneimmillekin teatterintekijöille. Teatterileikit raottavat esiripun verhoa maailmaan, joka on näytelmien takana: Hauskaa aikaa hyvässä seurassa, kontakti-improvisaatiota, liikeharjoitteita, ryhmäleikkejä ja paljon muuta.

Tule mukaan joko pitämään hauskaa tai kehittämään itseäsi tosissaan. Teatterileikeissä kukin haastaa vain itse itsensä. Teatteri Toivon luonnollisen teatterin metodit opettavat miten kontakti luodaan ja miten se pidetään sekä sen, miten luonnollisuus ja olemisen sietämätön keveys kaivetaan ihmisestä kuin ihmisestä esiin.

Tule mukaan ja haasta itsesi!

Seuraavat avoimet teatterileikit ovat

ti 20.10, 17.11 ja 15.12 klo 19:00.

 

Liput: 10/15€ Tiketistä tai ovelta

Kesto n. 2 tuntia.

Keskiviikko Impro

11 November at 20:00 to 23 December at 23:00